Image

انواع کابینت آشپزخانه بر اساس متریال

کابینت آشپزخانه فلزی

جنس کابینت آشپزخانه فلزی از آهن و گالوانیزه و کابینت هایی که برای فضای مدرن هستند عموما از جنس استیل می باشند.امروزه استفاده از کابینت های تمام فلزی دیگر مرسوم نیست ، اما چون قیمت مناسب تری نسبت به سایر متریال دارند در مواردی که محدودیت مالی وجود دارد جایگزین مناسبی برای کابینت ام دی اف می باشد. جدیدا و به منظور زیبایی بیشتر اسکلت داخلی را از فلز و درب های آن از انواع مختلف ام دی اف استفاده کرد .یکی از دلایل استفاده کمتر از این کابینت ها مقاومت پایین در برابر رطوبت وعدم امکان استفاده از انواع اکسسوری و یراق آلات در این نوع کابینت می باشد.

کابینت آشپزخانه چوبی

چوب متریالی سنتی همراه با حسی نوستالژیک می باشد. کابینت آشپزخانه چوبی معمولا برای طرح های کلاسیک کاربرد دارند. چـوب انواع مختلفی دارد که براساس بافت و نقوششان دسته بندی می شوند .مانند : راش ، بلوط ، افرا ، گردو و ...کابینت آشپزخانه چوبی را میتـوان به دودسته تقسیم کرد :کابینت های که تماما از اسکلت گرفته تا درب های آن چوبی می باشد که عمدتا دارای قیمــت های بالایـــی بوده که ویژگــی های منحصر به فرد آن استحکام بالا و قابلیت ابزار خوردن ، حس واقعی و طبــیعی بودن آن ، بافت طبیعی و قابل لمس و لوکـس بودن می باشد.در نوع دیگر ستون ها و سر ستون ها از چوب طبیعی و برای درب ها از ام دی اف با روکش چوب استفاده میشود؛ یا بالعکس، بسته به بودجه نهایی و سـلیقه مشتری و بدین ترتیب قیمت نهایی بسیار مناسبتر تمام می شود .

مصنوعات چوبی

مصنوعات چوبی عموما شامل پنل و یا صفحاتی ساخته شده از نئوپان یا ام دی اف هستند که به وسیله متریالهای مختلف به منظور زیبایی و افزایش مقاومت در مقابل تنش ها و عوامل طبیعی روکش میشوند.این دسته متـداول ترین و محبوب ترین متریال ها به منظور ساخت کابینت آشپزخانه و دکوراسیون میبـاشد. از دلایل اصلی گرایش به این متریال میتوان به نکات ذیل اشاره نمود.راحتی کار و اجرا توسط نصاباندازه مشخص و به طبع آن سهولت در امر نقشه کشیوجود تنوع بسیار زیاد در طرح و رنگ و پوشش طیف گسترده سلایقوزن کمتر نسبت به چوب طبیعیبه صورت کلی میتوان انواع کابینت های ام دی اف را به دسته بندی های ذیل تقسیم نمود:

کابینت آشپزخانه ام دی اف

به یاد داشته باشید که این مورد صرفا یک اصطلاح رایج در بازار میباشد و منظور از آن کابینت ساخته شده با ام دی اف روکش ملامینه می باشـد.این نوع روکش متداول ترین نوع در بازار می باشد و نسبت به سایر انــواع ام دی اف قیمت مناسبتری دارد.این روکش در انواع فینیش برجسته، بـراق، سینکرونایز، فوق برجستـه، بـرفی و ... تولید می شـود. این نوع روکش در مقابل خط و خش و رطوبت مقاوم است.

کابینت آشپزخانه هایگلاس

این نوع روکش نسبت به ملامینه قیمت بالاتری دارد و جنس آن از PVC میباشد، این مدل در بازار به براقیت معروف است حال آنکه انواع مات و سوپر مات آن نیز موجود می باشد.از معایب این روکش میتوان به عدم مقاومت در مقابل خط و خش اشاره نمود، به همین دلیل عمدتا در درب های بالای کابینت مورد استفاده قرار میگیرد تا کمتر در تماس دست و سایر وسایل باشد.

کابینت آشپزخانه HPL

از ترکیب چندین لایه کاغذ کرافت و یک لایه کاغذ دکوراتیو آغشته شده به رزین ملامینه و پرس آن تحت دما و فشار زیاد تولید میشود. محصول نهایی HPL نامیده میشود و در مقابل خط و خش و رطوبت و حرارت بسیار مقاوم است.عمده کاربرد آن در صنعت ام دی اف به منظور ساخت صفحات کابینت می باشد حال آنکه در برخی برند ها از این روکش به منظور ساخت ورق ام دی اف دکوراتیو نیز استفاده می شود.متاسفانه به دلیل قیمت بالای این نوع روکش در بازار ایران کمتر از آن به منظور ساخت درب کابینت و تولید ورق استفاده می شود.

کابینت آشپزخانه پلی گلاس

ورق های ملامینه ای هستند که یک لایه لاک ( عمدتا UV، UH، آکریلیک) بر روی آنها تــزریق و یا پـرس می شود.این نوع ورق ها در مقایسه با سایر ورق ها از براقیت بسیار بالایی برخوردار هستند و همچنین در مقابل خط و خش و حتی حرارت مستقیم بسیار مقـاوم می باشند و به طبع قیمت بالاتری نیز دارند.

کابینت رنگی

در این متد MDF خام به دلخواه مشتـری رنگ میشود و سپس به وسیله لایه محافظ پوشش داده میشود. عمده متریال ام دی اف مصرفی در ساخت کابینت در ایران از 4 نوع فوق الذکر میباشد .

روکش PVC مات

این نوع کابینت با هدف شبیه سازی چوب طبیعی و متد های کلاسیک تولید می شود و از نظر تنوع رنگ،سرعت ساخت و قیمت نسب به کابینت های چوبی برتری دارد.در این مدل ها از MDF خام به عنوان متریال اصلی استفاده می شود و این ام دی اف خام با روکـــش PVC به وسیله چسب و تحت وکیوم و حرارت پرس می شـود.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای مجموعه افراش پلاس محفوظ می‌باشد
  • Instagram
  • Whatsapp

facebook instagram pinterest youtube telegram whatsapp aparat

کلیه حقوق مادی و معنوی برای مجموعه افراش پلاس محفوظ می‌باشد