سبک دکوراسیون معاصر در معماری داخلی
داشتن منزلی شیک با دکوراسیون داخلی استاندارد یکی از دغدغههای تمامی اقشار جامعه است. اگر شما نیز دلتان میخواهد که چیدمان لوازم منزلتان به بهترین شیوه ممکن باشد، بهتر است انواع سبکهای گوناگون معماری داخلی را مورد بررسی قرار دهید. ما در این مطلب برای شما عزیزان دربارۀ سبک دکوراسیون معاصر خواهیم گفت، همراه ما باشید.
دکوراسیون به سبک معاصر Contemporary چیست؟
برای اینکه بهتر مفهوم سبک معاصر و دکوراسیون داخلی به این شیوه را درک کنید بهتر است به معنای لغوی «معاصر» دقت کنید. این واژه درواقع بیانگر زمان حال بوده و در جریان است. در این سبک نیز آیتمهای مد روز استفاده میشود. شاید احساس کنید که سبک دکوراسیون معاصر با سبک مدرن یکی است. اگر همچنین تصوری دارید باید بگوییم که در اشتباه هستید.
تفاوت سبک معاصر و مدرن در این است که برای داشتن دکوراسیون معاصر میتوان از جزییاتی به سبک سنتی آرت دکو و حتی ایدههایی آیندهنگرانه استفاده کرده و فضایی جذاب و منحصربهفرد خلق کرد. در این سبک از خطوط منحنی و صاف به صورت همزمان استفاده میشود. اگر اطلاعات چندانی در این زمینه ندارید، ادامه مطلب را از دست ندهید.
آشنایی با سبک دکوراسیون معاصر Contemporary
به منظور آشنایی با سبک دکوراسیون معاصر توصیه میکنیم به مهمترین ویژگیهای این سبک دقت داشته باشید. موارد زیر از جمله ویژگیها و مشخصات سبک Contemporary محسوب میشوند:
جایگاه نور در دکوراسیون معاصر
بخش گستردهای از جذابیت سبک دکوراسیون داخلی مدرن وابسته به نورپردازی است. در این سبک خبری از لوسترهای آویز و مرکزی نیست؛ اما استفاده از نورپردازی و چراغهای توکار به شدت مرسوم است. یکی از المانهایی که در این راستا بسیار کاربردی است، لامپهای هالوژندار است.
سطوح براق در سبک معاصر
از دیگر ویژگیهای منحصربهفرد این سبک میتوان به استفاده از سطوح براق اشاره کرد. در این زمینه استفاده از صفحه کابینت و روکابینتی براق برای دکوراسیون آشپزخانه بسیار جذاب است. از طرفی استفاده از سطوح براقی مانند استیل، کروم، نیکل و اجسام فلزی و... نیز بسیار رایج است.
جایگاه رنگ در دکوراسیون به سبک معاصر
برای اینکه از سبک دکوراسیون معاصر در دیزاین دکور منزل خود استفاده کنید، المانهایی به رنگهای کرم، سفید، قهوهای مایل به قرمز، بژ، سیاه و ... گزینههای ایدهآلی هستند. دقت داشته باشید که امکان ترکیب دو رنگ در دکوراسیون معاصر وجود دارد. البته بهتر است این رنگها باهم تناسب و هارمونی لازم را داشته باشند.
از طرفی برای رنگآمیزی دیوارها میتوان از رنگهای خنثی استفاده کرد. یک رنگ خنثی میتواند پیشزمینه جذابی برای لوازم منزل به رنگ تیره باشد. مثلاً اگر دیوارهایتان به رنگ سفید است استفاده از پرده به رنگ طوسی جذابیت ویژهای به دکور شما میبخشد.
اکسسوری در دکور و سبک معاصر
اگر عاشق اکسسوری و اقلام دکوری هستید باید بگوییم که امکان استفاده از آیتمهای متعدد در این دکوراسیون Contemporary وجود ندارد. به این منظور توصیه میکنیم که تابلو، مجسمه، گلدانها و سایر اقلام را به حداقل ممکن کاهش بدهید. دقت داشته باشید که این سبک به دور از هرگونه آشفتگی و شلوغی است.
الگوها و نقوش در دکوراسیون داخلی معاصر
از آنجایی که در این سبک رنگهای خنثی کاربردی هستند، بهتر است برای جلوگیری از سرد و خشک شدن فضا از فرش، کوسن، پرده و سایر آیتمهای دیگری که دارای نقوش و طرحهای هندسی هستند استفاده کنید. البته تأکید میکنیم بههیچعنوان به سراغ طرح و نقشهای بسیار پیچیده نروید.
جمعبندی و سخن پایانی
در این مطلب برایتان دربارۀ سبک دکوراسیون معاصر و ویژگیهای خاص آن صحبت کردیم. توصیه میکنیم قبل از اقدام به چیدمان دکوراسیون داخلی منازل خود تمامی سبکهای معماری داخلی را مورد بررسی قرار داده و موردی را انتخاب کنید که با فضای منزل و روحیه شما سازگاراست.